Nie. Możesz anulować swoją subskrypcję w dowolnym momencie, również w trakcie trwania okresu próbnego. Zachowasz możliwość korzystania z platformy do końca bieżącego okresu.
W przypadku braku odpowiedzi na szukane pytanie prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta.
