Jeśli zarządzasz kontem Duo / Family, przed zmianą subskrypcji lub rezygnacją z niej musisz usunąć ze swojego konta Qobuz wszystkich członków przypisanych do Twojej subskrypcji. Pamiętaj, że członkowie ci nie będą już mogli korzystać z usług związanych z tą subskrypcją. Ich konta oraz biblioteki pozostaną jednak nadal dostępne.
Jeśli jesteś członkiem planu Family lub Duo, możesz opuścić go w dowolnym momencie, klikając opcję „Opuść rodzinę” w zakładce „Członkowie” na swoim koncie. Stracisz wówczas dostęp do korzyści płynących z członkostwa Duo / Family, ale Twoje konto pozostanie aktywne wraz z całą Twoją biblioteką.
Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się bezpośrednio z działem obsługi klienta.
